ZOHO Social

 

Zoho Social, het beheerplatform voor uw sociale media

"Met dit beheerplatform voor uw sociale media kunt u Twitter, Facebook en LinkedIn o.a. volgen en beheren. Zet berichten klaar en meet de performance van uw Social Media accounts. Erg handig voor gestructureerd gebruik van sociale media voor uw bedrijf."

Sociale media en bedrijven

Veel bedrijven maken gebruik van Sociale Media, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Dit kan echter veel tijd kosten, en de aandacht nogal verspreiden. Breng structuur aan met Zoho Social en zet Social Media slim in. Schrijf en publiceer uw berichten, of plan een reeks berichten in en verzend deze op de slimste tijd met SmartQ. Meet de effectiviteit en volg uw leads. Werk handig samen met andere marketeers op een platform.

 


Social Media berichten beheren

Met Zoho Social kunt u berichten sturen en ontvangen van de Social Media accounts. Denk aan Facebook Messenger bijvoorbeeld. Ook ziet u het als uw merk genoemd wordt. Interacteer met uw volgers op Social media!


Rapportage Social Media

Het platform laat uw prestaties zien op uw sociale media. Je ziet allerlei trends, aantallen, en percentages. Je kan ook persoonlijke rapportages maken. Zo kunt u uw Social Media effectief inzetten!

 

     

 

Zoho als totaal leverancier

Zoho Corporation ontwikkelt sinds 1996 software en heeft als een van de eerste partijen gekozen voor een 100% cloud strategie. Inmiddels werken dagelijks 35 miljoen gebruikers met de software pakketten van Zoho. Dit zijn er naast Zoho CRM meer dan 40. Zoho streeft er naar om het geïntegreerde ERP pakket te zijn voor bedrijven. Een software pakket voor alle functies binnen de onderneming waarbij alle integraties voorbereid zijn. Dit wordt waar gemaakt in het Zoho One pakket.