ZOHO CRM

 

ZOHO CRM

"Zoho CRM brengt structuur aan binnen uw commerciële organisatie. CRM ordent uw verkoopkansen, klantcontacten, leads en alle klantinformatie. Dit klant registratie pakket geeft u de ruimte om bij uw klanten te zitten in plaats van achter uw computer. Met Zoho CRM worden allerlei dagelijkse zaken geautomatiseerd waardoor u meer tijd over houdt."

 

Highlights ZOHO CRM

  • Zoho CRM biedt heldere sales pijplijn informatie
  • Praktisch en eenvoudig in dagelijks gebruik
  • Standaard uitgebreide rapportages en dashboards
  • Gekoppeld aan website, social media, campagnetools
  • Integratie met Google G Suite

De eenvoud van het pakket is een absolute sterkte voor allerlei ondernemingen in talloze sectoren. Zoho CRM biedt u de mogelijkheid om alle relevante informatie op 1 plek terug te vinden en uw klant optimaal service te bieden. Voor ieder type bedrijf, groot of klein, is Zoho CRM te gebruiken.Uw organisatie rendabel managen met een geïntegreerde set aan businesstools

Wij volgen en vergelijken al jaren diverse business oplossingen op het gebied van CRM, marketing, sales en serivce. Het Zoho platform is een ongekende business oplossing en tevens een uitstekend betaalbare keuze. Er wordt u met 360 graden inzicht van uw relaties, leads en klanten, een geïntegreerde, complementaire set aan businesstools in de cloud aangeboden. Zo bent u in staat om uw organisatie rendabel te managen en een unieke, gepersonaliseerde klantervaring te realiseren.


Digitaal gedreven organisaties presteren beter

Door digitalisering is de wereld aan het veranderen. Uw business en klanten daarmee ook. Organisaties die dit goed weten te vertalen naar hun dagelijkse bedrijfsprocessen en –werkzaamheden, presteren aanzienlijk beter dan andere spelers in de markt en weten meer waarde te creëren tegen lagere kosten dan collega bedrijven.

      

 

Zoho als totaal leverancier

Zoho Corporation ontwikkelt sinds 1996 software en heeft als een van de eerste partijen gekozen voor een 100% cloud strategie. Inmiddels werken dagelijks 35 miljoen gebruikers met de software pakketten van Zoho. Dit zijn er naast Zoho CRM meer dan 40. Zoho streeft er naar om het geïntegreerde ERP pakket te zijn voor bedrijven. Een software pakket voor alle functies binnen de onderneming waarbij alle integraties voorbereid zijn. Dit wordt waar gemaakt in het Zoho One pakket.