ZOHO Campaigns

 

 

Zoho Campaigns, gekoppeld aan Zoho CRM

"Met Zoho Campaigns kan je de e-mailmarketing beheren. De simpele synchronisatie met Zoho CRM gegevens maakt het extra gemakkelijk. Er zijn veel standaard sjablonen beschikbaar, maar je kan ook volledig zelf ontwerpen. Creëer maillijsten en verstuur je campagnes. Er is direct inzicht in de resultaten, zelfs in Zoho CRM bij de contactpersoon. Alles wat wenselijk is qua e-mailmarketing."

Zoho Campaigns, de oplossing voor mailcampagnes van Zoho

Creëer, zend en track je mailcampagnes, en bouw een relatie op met je klanten. De software kan gebruikt worden als Marketing Automation tool. Het werkt makkelijk met auto-responders en workflows. De campagnes kun je met Campaigns ook makkelijk via sociale media verspreiden. Ook hiervan zie je de resultaten.

 

Uw organisatie rendabel managen met een geïntegreerde set aan businesstools

Wij volgen en vergelijken al jaren diverse business oplossingen op het gebied van CRM, marketing, sales en serivce. Het Zoho platform is een ongekende business oplossing en tevens een uitstekend betaalbare keuze. Er wordt u met 360 graden inzicht van uw relaties, leads en klanten, een  geïntegreerde, complementaire set aan businesstools in de cloud aangeboden. Zo bent u in staat om uw organisatie rendabel te managen en een unieke, gepersonaliseerde klantervaring te realiseren.


Digitaal gedreven organisaties presteren beter

Door digitalisering is de wereld aan het veranderen. Uw business en klanten daarmee ook. Organisaties die dit goed weten te vertalen naar hun dagelijkse bedrijfsprocessen en –werkzaamheden, presteren aanzienlijk beter dan andere spelers in de markt en weten meer waarde te creëren tegen lagere kosten dan collega bedrijven.

 

     Zoho als totaal leverancier

Zoho Corporation ontwikkelt sinds 1996 software en heeft als een van de eerste partijen gekozen voor een 100% cloud strategie. Inmiddels werken dagelijks 35 miljoen gebruikers met de software pakketten van Zoho. Dit zijn er naast Zoho CRM meer dan 40. Zoho streeft er naar om het geïntegreerde ERP pakket te zijn voor bedrijven. Een software pakket voor alle functies binnen de onderneming waarbij alle integraties voorbereid zijn. Dit wordt waar gemaakt in het Zoho One pakket.