Over ons

Atvantage, een trainingsbureau voor zakelijke software.

Met de gestegen populariteit van betaalbare cloudbased bedrijfsapplicaties is de vraag naar bredere kennis om deze applicaties ten volle te benutten voor bedrijven en organisaties explosief gestegen. Deze vraag naar kennis is van een geheel andere aard dan gerichte consultancy in een specifieke case. Met dat inzicht hebben we een gevarieerd aanbod van leerprogramma’s opgesteld, specifiek gericht op administrators van ZOHO bedrijfssoftware om aan deze behoefte tegemoet te komen. Vanuit de praktijk en voor de praktijk.

Bij Atvantage draait alles om mensen, al degenen die op zoek zijn om zichzelf, hun leven en hun carrièreperspectieven te verbeteren. Zelfredzaamheid door kennisoverdracht staat daarbij hoog in ons vaandel. Onze trainingsprogramma’s omvatten het volledige domein van CRM, Marketing en Support. Uw mensen kunnen hun volledige potentieel ten volle benutten en het zal het succes van uw onderneming positief beïnvloeden.

Onze visie
Een positief verschil maken voor organisaties en bedrijven door het aanbieden van kwaliteits trainingsprogramma's op het gebied van bedrijfssoftware.


Onze missie
Trainingsprogramma's aanbieden die voldoen aan de eisen van onze klanten.


Onze kernwaarden

  • Een kwalificatie van ons moet worden erkend als een teken dat de persoon een kwaliteitstraining heeft gevolgd
  • We zijn altijd op zoek naar manieren om de dienstverlening aan onze klanten te verbeteren
  • We zijn servicegericht en passen onze services aan aan de behoeften van onze klanten
  • Wij streven naar de hoogste normen van ethisch gedrag

 

Stanley Bakker - CEO