WELKOM BIJ ATVANTAGE TRAININGEN

DE OPLEIDER VOOR AL UW BEDRIJFS SOFTWARE

Lees verder...

NIEUWE BEDRIJFS SOFTWARE IN HUIS

MAAR NOG NIET DE KENNIS

Lees verder...

HET INRICHTEN LUKT U NOG NIET HELEMAAL?

HAAL HET MAXIMALE UIT UW BEDRIJFS SOFTWARE

Lees verder...

INCOMPANY TRAININGEN

Atvantage traint u ook op uw eigen locatie. Op een moment dat het u uitkomt. Het programma van een incompany training stemmen we dan ook volledig af op uw specifieke wensen en eisen. Op deze wijze haalt u het beste uit uw CRM, Marketing  en Service Desk in uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte voor uw incompany training.

DEELNEMERS

INSCHRIJVEN TRAINING

 

Consultancy

Onze software consultants zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Zij kunnen je bedrijfsproces dankzij software beter, sneller en eenvoudiger maken.

Voordelen Software Consultancy van Atvantage
Goed beheersbare kosten
Snel: we kunnen meteen aan de slag
Flexibel
Deskundig

Maak nu een afspraak

ONZE TRAININGEN

ATTENTIE

Helaas zijn momenteel alle trainingen geannuleerd vanwege het Corona virus.

We houden u op de hoogte wanneer we u weer kunnen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Atvantage

 

Na lang wikken en wegen heeft u definitief gekozen voor uw bedrijfsapplicaties. Zaken als een optimale inrichting en gebruiksvriendelijkheid spelen een enorm belangrijke rol bij het in gebruik nemen van de software en de acceptatie van de eindgebruikers. 

CRM, Marketing en Service software is inmiddels geïmplementeerd. Maar dan zijn we er nog niet. Wat is de volgende stap? Wie gaat de kar trekken? Een beheerder wordt benoemd om te zorgen dat de gebruikers opgelijnd worden en leren werken met de nieuwe omgeving. Al snel blijkt dat de aanwezige praktische kennis van de applicaties onvoldoende is om de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie ten volle te benutten. Het gaat hierbij niet alleen om de technische kennis maar vooral ook om de software te laten werken voor uw bedrijfsdoelstellingen. 

Atvantage is u van dienst met professionele trainingen op het gebied van CRM, Marketing en Service Desk software. Gegeven door kundige docenten met jarenlange bedrijfskundige ervaring en in de Nederlandse taal. Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen op een comfortabele en rustige Natuurmonumenten locatie aan het Naardermeer. Het voordeel hiervan is dat de deelnemers onderling contact met elkaar hebben en kunnen leren van elkaar. Tijdens de training is er dan ook veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor u en uw bedrijf. Daarnaast zijn er ook Incompany en Online trainingen waar we nog dieper in kunnen gaan op uw specifieke situatie. 

Maak kennis met Atvantage en kijk op onze agenda op welk moment u het beste schikt voor een training. Wij zien u graag terug op een van onze trainingen!

 

Atvantage steunt